Vztahy nabídky a poptávky v tržní ekonomice agrárně potravinářského komplexu. - Linhart, K.
Formulovanie základných vzťahov medzi ponukou a dopytom v systéme trhovej ekonomiky agrárno-potravinárskeho komplexu vyjadrených ekonomickými veličinami. Štyri druhy trhových systémov a ich zobrazenie. Metodický prístup k objektívnemu hodnoteniu trhových vzťahov.