Kako preurediti trgovinu u Jugoslaviji. - Ivoševic, S.
Ciele juhoslovanskej prestavby nie sú zatiaľ ani nemôžu byť celkom jasné - príčiny. Dôsledky doterajších nepretržitých reorganizácií. Zásady a podmienky terajšej prestavby obchodu. Reštrukturalizácia obchodu z hľadiska kapitálu, foriem vlastníctva, organizačnej štruktúry, kvalifikačnej skladby pracovníkov. Jednou z rozhodujúcich podmienok je obnovenie obchodného školstva.