K problematice využívání druhotných surovinových zdrojů v tržních podmínkách. - Dvořák, Antonín
Štruktúra ekonomickej výnosnosti druhotných zdrojov surovín. Predpokladané zmeny v organizačnom usporiadaní zberu, skladovania, úpravy pre odberateľa a v doprave v podmienkach trhového hospodárstva. Zmeny dané demonopolizáciou a decentralizáciou Zberných surovín. Ekonomické nástroje na úseku hospodárenia s druhotnými surovinami.