Bližajšije perspektivy vnešnetorgovych svjazej. - Rybakov, Aleksandr Markovič
Úverová pomoc a problémy vonkajšej valutovej zadlženosti. Úlohy stabilizačného obdobia ekonomiky ZSSR v zadlženosti a pri rozvoji exportných možností. Rozdelenie zväzových a republikových právomocí. Úloha podnikov v zahraničnom obchode. Zjednodušenie riadenia. Využitie zahraničného úveru.