Jak obchodujeme se Švédskem. Obtížny, ale zajímavý trh pro obráběcí stroje. - Vodičková, K.
Organizácia práce v renomovanej švédskej firme Tjecko-Svea. Skúsenosti s uplatňovaním česko-slovenských strojov u švédskych zákazníkov.