Nizozemsko nestaví laťku nízko. Udržíme aktivní obchodní bilanci? - Makrlík, V.
Holandské kráľovstvo je tradičným obchodným partnerom ČSFR. V r. 1990 sa prejavil vzostupný trend obchodnej výmeny v strojárskych i nestrojárskych komoditách. Postavenie Holandska v čs. zahraničnom obchode sa upevnilo. Vývoj jednotlivých položiek vývozu a dovozu. Názory na vytváranie predpokladov ďalšieho rozvíjania spolupráce.