Specifični problemi medžunarodnih tržišnih aktivnosti. - Končar, J.
Účasť na medzinárodnom obchode môže byť úspešná len vtedy, keď sa účastník pružne prispôsobuje jestvujúcej i budúcej situácii. Hodnotenie zahraničného obchodu západných krajín a členských štátov RVHP. Obchodné vzťahy medzi vyspelými, novoindustrializovanými a rozvojovými krajinami - údaje. Špecifické stránky služieb ako tovaru v medzinárodnom obchode.