Zahraniční obchod a ekonomická reforma. - Bulenová, j.
Štruktúrna adaptácia čs. ekonomiky vyžaduje uskutočniť zásadné zmeny vo vecnom zapojení ČSFR do svetovej ekonomiky, zmeny v zahraničnom obchode. Zhodnotenie vývoja čs. zahraničného obchodu, nedostatky v jeho štruktúre. Hodnotenie účinkov devalvácie Kčs. Zahraničný obchod ako významná rastová bariéra čs. ekonomiky v súčasnom období. Mechanizmy, ktoré by viedli k zvýšeniu pozitívnej úlohy čs. zahraničného obchodu.