Jak vyzrát na konkurenci? Nad systémem státní podpory vývozu. - Musela, P.
Význam preexportno ladenej čs. hospodárskej politiky smerujúcej k vytvoreniu hospodárskej rovnováhy a k uplatňovaniu selektívnej politiky pre riešenie odbytovej krízy. Formy exportnej podpory: vývozné financovanie, vývozné poistenie a poskytovanie informácií a poradenských služieb. Otázky získania prostriedkov pre podporu exportu a inštitucionálneho usporiadania.