Capital flows in the EEC 1980-88. - Pérez Jurado, M.
Progresívna liberalizácia pohybu kapitálu v posledných rokoch v EHS v súvislosti so zvýšenou účinnosťou domácich aj zahraničných finančných trhov. Stabilizačná úloha pohybu kapitálu. Vývoj bilancie bežných a kapitálových účtov členských krajín EHS 1980-89. Objem trhu kapitálu v EHS 1975-89 a štruktúra trhu kapitálu - krátkodobý a dlhodobý kapitál, priame investície, investície portfolio.