Direct foreign investment, structural adjustment, and international division of labor: A dynamic macroeconomic theory of direct foreign investment. - Lee, Ch.H
Skúmanie vzájomných vzťahov medzi komparatívnymi výhodami krajiny a jej priamymi zahraničnými investíciami a medzinárodnej deľby práce medzi investujúcou a prijímajúcou krajinou. Kritická analýza makroekonomickej teórie priamych zahraničných investícií. Podmienky na trhu práce.