El plan Brady y la negociación de la deuda mexicana. - Ebenroth, T.C
Podrobný výklad Bradyho plánu v súvislosti s platením mexického zahraničného dlhu. Nástroje a doporučenia Bradyho plánu zadlženým krajinám. Situácia a názory obchodných bánk. Obnovenie rokovaní o mexickom dlhu - reakcia medzinárodných bánk na finančný plán r. 1989-1992 v Mexiku.