International cooperation precommitment, and welfare. - Devereux, M.B
Výskum medzinárodných vzťahov v oblasti finančnej politiky. Hľadanie globálneho sociálneho optima. Princípy makroekonomickej politiky. Stratégia vzťahov vlád, súkromných podnikateľov a nezávislých politikov. Determinácia prvotnej úlohy vlády - zabezpečovať priaznivé životné a pracovné podmienky. Dosiahnutie optimálnej spotreby.