Mezinárodní transfer kapitálu v sektoru služeb. - Kmochová, E.
Vývoz priamych zahraničných investícií do sféry služieb do jednotlivých štátov s trhovou ekonomikou. Prehľad zahraničných investícií do vybraných východoeurópskych štátov v roku 1989. Index celkových nákladov na zamestnanca (mzdy a sociálne príspevky).