IMF study highlights main issues in EC economic and monetary union.
Obsah a závery štúdie MMF o vývoji a perspektívach európskej menovej sústavy. Vznik sústavy, jej dopad na hospodárske výsledky, doterajší stav finančnej a menovej integrácie Spoločenstva a prekážky realizácie hospodárskeho a menového zjednotenia.