Nový devizový zákon - vnitřní směnitelnost měny. - Aleš, Jan
Informácia o novom devízovom zákone č. 528/90 Zb. o voľnej zmeniteľnosti meny. Úplna konvertibilita česko-slovenskej meny ako konečný cieľ menovej politiky. Podrobný popis jednotlivých ustanovení zákona.