Systémová -regulační- opatření v oblasti vnějších ekonomických vzťahů v Rakousku a SRN. 2. - Hrušková, O.
Dovozné regulačné opatrenia a uplatňovanie spoločného colného sadzobníka EHS. Bezcolný dovoz tovaru a systém zdanenia u dovážaného tovaru. Systém štátnej podpory vývozu. Poistenie zahraničných rizík, spojených s vývozom. Sieť informačných a poradenských služieb.