World economic slowdown. - Grosser, G.
Analýza recesie svetovej ekonomiky prebiehajúcej v dôsledku golfskej krízy, ktorá je charakterizovaná silnejúcimi recesnými tendenciami vo vyspelých krajinách, najmä v USA. Rozbor hospodárskych ukazovateľov a predpoveď vývoja v roku 1991.