Základní prvky reformních opatření ve vnějších ekonomických vztazích. - Petříček, V.
Kľúčový význam vonkajších ekonomických vzťahov pre rozvoj a prestavbu národného hospodárstva. Predpoklady uplatnenia trhového systému v oblasti vonkajších ekonomických vzťahov. Základné predpoklady, ktoré musí vytvoriť centrum. Opatrenia v oblasti hodnotových vzťahov. Úloha výrobných podnikov.