Zákon o hospodářských stycích se zahraničím. - Kroiher, J.
Právne predpisy a novela zákona o hospodárskych stykoch so zahraničím umožňujúce podnikať čs. právnickým a fyzickým osobám v zahraničí. Výhody a nedostatky tohto zákona. Potreba novelizovania i niektorých nových vykonávacích predpisov k tomuto zákonu. Úvahy o zrušení povinnej registrácie na FMZO.