Weltwirtschaftliche Transformation und gesamteuropäische Kooperation. - Sommerfeldt, U.
Vo východoeurópskych krajinách dochádza k politickým a ekonomickým zmenám, ku ktorým patria aj otázky spojené s podstatou súčasných hospodárskych procesov a ich konzekvenciami pre európske štáty. Perspektívy medzinárodnej deľby práce po zrušení RVHP. Nebezpečie a problémy transformačného procesu v trhových podmienkach.