Aspectos financieros de la relación de México con la Cuenca del Pacífico. - Olloqui De, J.J
Významné ekonomické charakteristiky krajín Pacifického pobrežia - význam zmien vo vzťahov k týmto krajinám v súvislosti so zmenami vo východnej Európe. Význam zahraničných ekonomických vzťahov ku krajinám Pacifického pobrežia pre Mexiko. Ekonomický význam krajín Pacifického pobrežia (Singapúr, Tchajwan, Hong Kong, Južná Kórea, Japonsko, atď.) pre Mexiko. Financie a investície. Doporučenia na rozvoj zahraničnej ekonomickej spolupráce.