Does EMU need stage two? - Hack, S.J
Trojetapový plán Delorsovej komisie na dosiahnutie hospodárskeho a peňažného zjednotenia Európy vyvolal silnú kritiku a rôzne protinávrhy. Skúmajú sa výhody a nevýhody Delorsovho plánu a alternatívne koncepcie predložené od Deutsche Bundesbank a britskej vlády.