K progressivnym formam sotrudničestva meždu Jugoslavijej a FRG. - Svetlicic, M.
Hodnotenie doterajšej spolupráce Juhoslávie s Nemeckom ako predpoklad budúceho rozvoja. Údaje o uzavretých zmluvách a vzájomnom obchode v r. 1968-1990. Uplatňované formy spolupráce s nemeckými firmami sú účinnejšie ako je úroveň spolupráce s inými krajinami. Zdokonaľovanie spolupráce s SRN - údaje.