Las relaciones económicas de México con Europa. - Peňaloza Webb, T.
Analýza integračných procesov v Európe do r. 1992. Aspekty nedávnych transformácií vo východnej Európe. Perspektívy zjednotenej Európy do r. 2000. Problematika a možnosti obchodných transakcií a investícií Mexika v Európe. Kvantitatívne a kvalitatívne opatrenia na podporu a zlepšenie vzťahov Mexika s Európou. Úloha mexickej banky v novom období vzťahov Mexiko-Európa. Štruktúra zahraničného obchodu Mexika v r. 1980-90.