Wspólpraca handlowa i kapitalowa w nowej Europie. - Witkowska, J.
Integračný program ES obsahuje 285 právnych úprav. Najdôležitejšie opatrenia v obchode. Utvorenie trhu ES. Doterajšie tendencie. Štruktúra vývozu krajín východnej Európy do krajín ES a opačne. Zmluvy Maďarska, ČSFR, Poľska, ZSSR s ES. Štruktúra joint ventures v krajinách RVHP v r. 1972-1987. Program Európa 1992.