Devatero společného podnikání. Jak se rodily první joint ventures. - Dymáček, J.
Vývoj a problémy so zakladaním podniku so zahraničnou majetkovou účasťou čs.-dánskeho združenia Tessek Brno od r. 1985. Potreba stanovenia jasných cieľov, zámerov a činností novovznikajúcich podnikov. Deväť základných podmienok a predpokladov na založenie a fungovanie firmy. Potreba schopných odborníkov a reálneho hodnotenia potreby podnikov.