Legal dimensions of salespersons' statements: A review and managerial suggestions. - Boedecker, K.A
Právne dopady prehnaných konštatovaní predavačov, ktoré môžu vyvolať dojem záruky alebo výkonu, ktorý predmetný výrobok nemôže podávať. Prehľad prehlásení predavačov, ktoré môžu viesť k právnym záväzkom firmy. Program oboznamovania prevačov s ustanoveniami patričných zákonov.