Semiarium doktorskie w zakresie nauk organizacji i zarzadzania w Instytucie Organizacji Przemyslu Maszynowego. - Zbichorski, Z.
Problémy, ktoré sa usilujú riešiť poľskí praktici pomocou teórie organizácie a riadenia. Technologický systém a jeho uplatnenie. Zameranie prác v Ústave organizácie strojárskeho priemyslu a jeho koncepcie. Vzdelávanie organizátorov výroby a riadenia a jeho formy. Doktorské štúdium pre pracujúcich. Hodnosť doktora organizácie a riadenia. Študijné plány.