Ekonomika obrazovanija i obrazovanije ekonomistov. Opyt FRG. - Buchvalov, A.
Možnosti využitia skúseností SRN, v ktorej sa vytvoril jednotný štátny systém školského i vysokoškolského vzdelania. Všeobecné poznatky o vzdelaní v SRN. Sociálna situácia profesorsko-prednášateľského zboru. Štýl a ciele výučby na univerzitách. Škola ako základ vysokoškolského vzdelania. Vysokoškolské a vedecké tituly. Ekonomické vzdelávanie na univerzitách v SRN.