Informace o nově vzniklém pracovišti na Vysoké škole ekonomické v Praze. - Mokrišová, Jaroslava
Vznik novej katedry systémovej analýzy na Vysokej škole ekonomickej v Prahe ako progresívne pracovisko, ktoré sa zaoberá systémovou analýzou. Náplň obsahového zamerania katedry systémovej analýzy. Realizácia kurzu Základy systémovej analýzy a systémového inžinierstva. Postgraduálne kurzy organizované novou katedrou.