Customers drive corporation green. - Wandermerwe, S.
Pohľad na výrazný rast ekologického pohybu a niektoré nevyhnutné vplyvy na obchod, ktorý sa stáva integrálnou súčasťou spotrebiteľského dopytu. Tlaky spotrebiteľov na legislatívu a strategické prípravy výrobcov na nové regulácie v záujme ochrany životného prostredia. Adaptovanie marketingu na ponuku nových výrobkov, public relations a informačná kampaň.