Ekologické hodnocení inovačních akcí v průmyslových podnicích. - Hadrabová, Alena
Prieskum priemyselných podnikov z hľadiska ich vplyvu na miestne životné prostredie a ekologických efektov inovačných akcií. Charakteristika skúmaného obdobia. Výber miestnych výrobných jednotiek a zisťovanie ich vplyvu na životné prostredie. Vyhodnotenie uskutočnených inovačných akcií a možnosti zlepšenia situácie. Problém likvidácie odpadu.