Možnosti vícekriteriálního hodnocení projektů z hlediska vlivu na životní prostředí. - Fiala, Petr
Prehľad prístupov k riešeniu úloh viackriteriálneho hodnotenia variantov a úloh viackriteriálneho programovania, predpoklady a možnosti použitia metód. Viackriteriálne hodnotenie variantov a členenie metód. Viackriteriálne hodnotenie výroby a využitia bioplynu. Viackriteriálna optimalizácia energetického systému.