Naklady gospodarcze na przezwyciezanie ekologicznej bariery rozwoju gospodarczego. - Famielec, J.
Výška a štruktúra ekonomických nákladov doteraz vynakladaných na ochranu životného prostredia v Poľsku. Odhad nevyhnutných hospodárskych nákladov na ochranu životného prostredia v rozličných variantoch hospodárskeho rozvoja. Zdroje a veľkosť potencionálnych prostriedkov na financovanie ochranných podujatí.