Obszary ekologicznego zagrozenia jako przedmiot stalej diagnozy przestrzeni spolecznogospodarczej Polski. - Rolewicz, C.
Dlhodobá priestorová koncepcia obhospodarovania krajiny ako proekologický smer rozvoja Poľska. Priestory ekologického ohrozenia a ich výskum. Premeny v stave prírodného prostredia v r. 1982-1988. Mapa ekologického ohrozenia Poľska. Fakty, ktoré sleduje štatistika. Zoznam 80 najviac znečisťujúcich sledovaných závodov.