Metoda agregace síťových grafů. - Pelikán, Jan
Konštrukcia agregovaného sieťového grafu. Výhody agregovaných sieťových grafov s nižším počtom hrán oproti sieťovým grafom pre rýchlosť výpočtu. Konštrukcia agregovaného sieťového grafu. Využitie metódy pri agregácii multiprojektu sieťových grafov na počítač EC 1045.