new test for autocorrelation in the disturbances of the dynamic linear regression model. - Inder, B.A
Chronologický sled vývoja testov od roku 1970 do roku 1985. Popis nového testu "s" a jeho využitie. Špecifikácia štatistického vyjadrenia. Modifikácia testu v dynamickom modele a jeho využitie pri určení chybných a alternatívnych téz. Test pravdepodobnosti omylu. Test využitia asymptotických hodnôt.