Hierarchické rozhodovací procesy - Jablonský, Josef
Úlohy viackriteriálneho hodnotenia variant a viackriteriálneho programovania pri rozhodovaní. Hierachická formulácia rozhodovacích úloh. Metóda AHP (Analytic Hierarchy Process). Aplikácie metódy AHP. Charakteristika programového produktu pre užívateľov Expert Choice (Expertný výber).