general equilibrium appraisal of energy policy in Mexico. - Kehoe, T.J
Statický neoklasický všeobecný rovnovážny model mexickej ekonomiky zameraný na výrobu, spotrebu a vývoz energetického tovaru. Použitie modelu pre analýzu energetickej politiky a na stanovenie jedného z kľúčových parametrov - elasticity substitúcie neenergetických dovozov domácim tovarom. Štruktúra modelu. Definícia a výpočet rovnováhy. Simulácie. Výsledky modelu.