long term model of oil markets, economic growth and balance of payment constraints. - Manne, A.S
Použitie dlhodobého modelu na skúmanie úlohy dopytovej elasticity po rope v určitom výrobnom profile OPEC. Štruktúra modelu. Vstupné dáta. Empirické výsledky modelu. Alternatívne elastické predpoklady.