Teorie ročníkových modelů a její aplikace v podmínkách čs. ekonomiky. 2. - Kudeřík, I.
Cieľom príspevku je testovanie ročníkových modelov (podstata teórie ročníkových modelov je vysvetlená v prvej časti príspevku). Konkrétne dokazovanie (na základe analýzy reálnych dát a správania sa parametrov pri odhade jednotlivých produkčných funkcií) hypotézy, že parné elektrárenské bloky o výkone 50-55 MW, 100-110 MW a 200-210 MW predstavujú rozdielne fondové generácie.