Výzkumná ekonomicko-matematická pracoviště v nových podmínkách. - Froněk, P.
Projekt činnosti ekonomicko-matematického pracoviska vo výskume, ktoré by vytvorilo exaktné metodické a výsledkové vyjadrenie ekonomických skutočností. Vypracovanie mikromakromodelov. Prognostické a projekčné použitie matematických metód.