Patentes de biotecnología: amenazas y opciones para América Latina. - Solleiro, J.L
Popis rozvoja patentov v biotechnológii. Mexické doporučenia pre vedu a výskum biotechnológie. Dilema Latinskej Ameriky: patentovať, alebo nie? Varovanie pred nadmernosťou improvizácie: modernizácia pre modernizáciu.