Energieproduktion und Aussenhandel mit Energieträgern in den osteuropäischen Ländern. - Dietz, R.
Dlhodobé tendencie v oblasti energetickej politiky, spotreby energie a zahraničného obchodu s energetickými nosičmi v krajinách RVHP. Konzekvencie vyplývajúce pre východoeurópske krajiny z prechodu na trhové hospodárstvo. Obchod Východ-Západ v oblasti energetických zdrojov. Redukcia dodávok ropy zo ZSSR ostatným východoeurópskym krajinám.