O některých aspektech surovinového šoku. - Kondratěnko, V.
Zmena platového, menového a úverového mechanizmu v ČFSR od 1.1.1991. Zmeny cien palivovoenergetických zdrojov a návrh energetického programu ČSFR. Ropný šok a jeho dôsledky na ekonomiky východoeurópskej krajiny. Dodávky palivovoenergetických zdrojov a ceny zemného plynu na európskom trhu od roku 1986.