Energetika - to je První brněnská strojírna. Letité tradice - mladé ambice. - Sobotka, J.
História Prvej brnianskej strojárne. Nadväzovanie kontaktov so zahraničím. Orientácia na ekológiu. Problematika tvorby koncepcií.