Rüstungsplanung und - beschaffung in der BRD. - Kneschke, M.
Rozvojom špičkových technológií v SRN bolo potrebné štátne regulovanie zbrojenia. Na príklade spolkovej armády možno zdôrazniť, ako viedol nový plánovací systém v armáde k vyššej kvalite programu zbrojenia. Podstatné črty novej kvality programu zbrojenia, organizácie managementu zbrojenia.