Los factores críticos de la sustentabilidad ambiental del desarollo agrícola. - Gligo, N.
Rozvádza sa pojem podpory životného prostredia v poľnohospodárskej sfére s požiadavkou na zmenu štýlu rozvoja pri rešpektovaní latinsko-americkej reality vzhľadom na perspektívne zmeny. Analýza podľa druhu výrobcov: veľkovýroba (podnik) a malovýroba (maloroľníci).