Některé aktuální problémy zemědělství ve Spolkové republice Německo a v dalších zemích. - Kvapilík, J.
Výsledky dosiahnuté poľnohospodárskymi podnikmi v SRN v rokoch 1960-1987. Zníženie počtu poľnohospodárskych podnikov. Počet fariem zapojených do alternatívneho spôsobu hospodárenia. Opatrenia zamerané na zníženie poľnohospodárskej nadprodukcie a na zlepšenie životných podmienok obyvateľov vidieka. Problémy poľnohospodárstva v Dánsku, Veľkej Británii a Rakúsku.